Albumomslag til Miseducation of Lauryn Hill

Antropologi: Betydningen af ​​'The Miseducation of Lauryn Hill' i kulturudveksling

Miseducation of Lauryn Hill er debutalbumet fra en amerikansk kunstner. Albummet underviser forkert og fortæller.

Miseducation af Lauryn Hill vinder fem Grammy -priser
Wonderwall.com

Om hvorfor vi elsker The Miseducation of Lauryn Hill

Lauryn Hill blev født den 26. maj 1975 i East Orange, New Jersey, USA. Miseducation of Lauryn Hill solgte over 20 millioner eksemplarer, hvilket gjorde den til den bedst sælgende kvinde rapperalbum. Og tidens bedst sælgende neo-soul. Det har skaffet fem eller flere Grammy Awards på en enkelt nat. Det krediteres også som det første hiphop-album, der tjener Årets Album.

Først og fremmest er jeg en enorm tilhænger af Lauryn Hill og fortsætter med at vokse op med hende. For det andet blev jeg introduceret til hende i begyndelsen af ​​halvfemserne, da hun optrådte første gang med gruppen kaldet Fugees. Da jeg så hende for første gang på tv, tænkte jeg: ”Hun er varm. Jeg kan lide hende". Noget i hendes øjne fangede min opmærksomhed. Og jeg husker, at jeg tænkte "hun synger som om hun mener det". Og for det tredje vidner jeg hendes soloalbum forkert og relaterer til det meste af hendes ungdom.

Albummet behandler presserende problemer.

Derfor er The Miseducation of Lauryn Hill blevet frigivet, og det er en varm tid i byen Johannesburg. Og næsten fire år efter det første demokratiske valg i Sydafrika. Desuden er vi unge og nysgerrige. Vær også klar over, at der er mange spørgsmål, og svarene er derude, et eller andet sted.

Som et resultat opdagede jeg, at teksterne og rimene i The Miseducation of Lauryn Hill har svar på presserende spørgsmål. Til min overraskelse lyttede jeg til det og tænkte 'Wow! Jeg forholder mig til dette album, og det er relevant for min situation ”. Derfor blev jeg forelsket, og The Miseducation of Lauryn Hill blev mit ledende lys. Desuden underviser sangene forkert og relaterer til mine oplevelser.

En oversigt over albummet

Hvad jeg kan lide ved albummet er, at det adresserer personlige problemer, vi kan støde på i venskaber, vi finder, når vi udvikler os i livet. I et interview om oprettelsen af ​​The Miseducation of Lauryn Hill siger hun det sådan;

”De fleste mennesker forventer ikke, at der kommer lektioner fra steder som ydmyghed. Det var her, jeg lærte så meget. Misundervisning er i strid med hvad verden siger er uddannelse. Og det er ikke akademisk. Denne uddannelse kommer fra liv og erfaring. Jeg havde gennemgået en masse, en enorm følelsesmæssig og åndelig kamp, ​​før albummet blev oprettet ”.

Lauryn Hill synger 'alt er alt'
antville.com

Albumets tekster og selv

Interessant nok er sangen med titlen 'Everything is everything' en af ​​de hit sange i The Miseducation of Lauryn Hill, der først fangede min opmærksomhed. Ligeledes er jeg midt i en kamp med 'selvet'. Jeg har spørgsmål om 'hvem jeg er i mit nærmeste miljø'. Vigtigst er det, hvad er formålet med selvet. Ironisk nok taler den første linje i sangen lige efter koret direkte til mig. Teksterne henvender mig personligt, og jeg kan ikke tro, hvor nøjagtigt de vedrører min nuværende situation.

Alt er alt: anden del af teksterne, som de sker i mit hoved.

Jeg skriver disse ord for alle, der kæmper i deres ungdom. Hvem accepterer ikke bedrag, i stedet for hvad er sandhed? Det ser ud til, at vi mister spillet. Inden vi overhovedet begynder at spille, hvem laver disse regler? Vi er så forvirrede og vildledes let.

Lad mig fortælle dig, at alt er alt. Efter vinteren skal foråret komme. Ændring kommer til sidst.

Finde svar på presserende problemer

Hitsinglen 'alt er alt' kommer på et tidspunkt, hvor jeg har brug for svar og forsikring om, at jeg ikke er alene. Ironisk nok er teksterne til denne sang præcis, hvad jeg havde brug for at høre på frigivelsestidspunktet. Så begyndte jeg at forgude Lauryn Hill, fordi hun giver mening. Derudover er vi i samme aldersgruppe og unge. Ikke kun det, men ingen kontinental afstand kan blokere den forbindelse, jeg føler til sangteksterne. Så følger jeg bevidst stjernen for at få mere af hendes visdom.

Misundervisning af Lauryn Hill handler først om følelser.
Thesource.com

Om oprettelsen af ​​The Miseducation of Lauryn Hill

Miseducation of Lauryn Hill blev den første hip hop-plade, der vandt årets album. I sit interview om oprettelsen af ​​albummet bekræfter hun, at albummet handler om følelser. På tidspunktet for albumets oprettelse gennemgik hun tilsyneladende en følelsesladet kamp og forandring. Derfor understreger hun i interviewet, at albummet ikke er en bevidst skabelse, men en følelsesmæssig skabelse. I sine ord forklarer hun som følger;

”Fældegravene, snarerne, fælderne og de stopper ikke. De fortsætter med at komme. Og fordi jeg voksede op i en så kærlig familiestruktur, troede jeg, at alle gjorde det. Jeg troede, at alle drak fordelene ved den kærlighed. En temmelig naiv måde at tænke på. Meget af det var ubevidst skabelse. Ubevidst kreativitet. Fordi jeg var så overvældende følelsesladet. Det var noget, jeg ikke kunne tage. Jeg er nødt til at skrive om dette ”.

Tekster Ex-faktor fra albummet Miseducation of Lauryn Hill.

Er dette bare et fjollet spil? Det tvinger dig til at handle på denne måde? Tvinger dig til at skrige mit navn? Så lad som du ikke kan blive?

Uanset hvordan jeg tror, ​​vi vokser. Du synes altid at lade mig vide. Det fungerer ikke. Og når jeg prøver at gå væk, gør du dig selv skade ved at få mig til at blive. Det her er sindsygt.

I et interview der udtrykte sine meninger
www.independent.co.uk

Lauryn Hill skaber et mesterværk fra smertefulde lektioner

Tilsyneladende er musikindustrien hård og ikke et sted for sissies. Selvom Lauryn Hill lærer de hårde, smertefulde lektioner i musikbranchen og andre steder, skaber hun et mesterværk. På trods af alle de vanskeligheder, hun har gennemgået, underviser albummet sig forkert og relaterer til de fleste af os.

I sit interview forklarer hun som følger:

”Og så lærte jeg meget vigtige lektioner om mennesker og deres liv. Hvordan, når du har hulrum, som et sort hul, suger det bare og fortærer alt i det. Jeg møder mange af disse mennesker. Og alt hvad jeg vil gøre er kærlighed. Jeg ser mange sorte huller. Mennesker med dybe smertefulde hulrum ”

”Men en gang blev jeg befriet fra den situation. Og få perspektivet, jeg var i stand til at se tilbage på hovedpine, smerte og skuffelse. Af en eller anden grund var det hele klart. Billedet begyndte at danne sig selv. Sangen begyndte at skabe sig selv. Jeg var i stand til at se tilbage og være fortælleren om min situation ”.

Hun synger om karma.
www.grunge.com

Tekster af mistede

Forstår du ikke menneskets universelle lov? Det, du smider ud, kommer tilbage til din stjerne. Undervurder aldrig dem, du ar. For karma kommer hårdt tilbage til dig.

Du kan ikke holde Gud-folk tilbage så længe. Satans kæde blev ikke gjort så stærk. At prøve at lade som om dit ord er din bånd. Indtil du gør rigtigt, går alt, hvad du gør galt.

Lauryn Hill sange vedrører mennesker
Pintrest.com

Misundervisning af Lauryn Hill og kulturel udveksling

Det er forbløffende, hvordan vi alle er forbundet på nogle måder. Som mennesker forbinder vi, selv når vi er miles væk. Miseducation of Lauryn Hill er en gave, der forbandt mig på et dybere niveau. Det er tungt på sangtekster og rig på rim. I mine forsøg på at forstå hendes tilbud, jo mere jeg lytter til det, jo mere lærer jeg om sort bevidsthed. Jeg har lyst til at blive genfødt og følgelig begynde at dele hendes musik med venner. Det bliver let at introducere hendes musik til venner, fordi musikken vedrører dem. Desuden har folk i virkeligheden personlige problemer med andre mennesker.

En anden ting, som mennesker, finder vi nogle gange løsninger på ukendte steder. Og stedet kan være øjeblikkeligt eller fjernt. I mit tilfælde formår en musikstjerne i USA at nå ud til mig i Sydafrika i sang og rim. Selv den dag i dag, når jeg lytter til albummet, tænker jeg 'Denne er en messenger, ikke en performer pr. Seset. Fordi når du ved det, ved du det.

Teksterne fra Miseducation of Lauryn Hill vedrører

Min verden bevæger sig så hurtigt i dag. Det ser ud til, at fortiden er så langt væk. Og livet klemmer så stramt, at jeg ikke kan trække vejret. Og hver gang jeg prøver at være, hvad en anden synes om mig. Så fanget op var jeg ikke i stand til at opnå det.

Teksterne går videre og underviser dårligt.

Men dybt i mit hjerte. Svaret er, det var ikke mig. Og jeg besluttede mig for at definere min skæbne.

Jeg ser på mit miljø og spekulerer på, hvor ilden gik. Hvad skete der med alt, hvad vi plejede at være? Jeg hører så mange råb om hjælp. Søgning uden for sig selv. Nu ved jeg, hans styrke er inden i mig.

Hun venter på instruktioner fra Gud
www.theguardian.com

Lauryn Hill og hendes forhold til Gud

”Hver gang Gud navigerer på mit skib, sker der ikke noget surrealistisk. Der er meget lidt tanke. Det er næsten som om jeg har anvisningerne. Og når jeg prøver at gøre mig selv, fremmaner jeg min hjernerystelse og prøver. Det er lidt sværere at gøre det på den måde. Det tager meget tanke og energi væk ”.

”Men når jeg bliver ført, er det slags alt sammen og klart. Hvad jeg bevidst har besluttet at gøre, er at være tålmodig og vente på disse retninger. I modsætning til instruktioner fra pladeselskabet. Desværre kan jeg ikke opfylde deres behov. Fordi det er blottet for al følelse. Jeg kan ikke nedlade. Det skal være noget, jeg personligt mener. Det er min parameter, uanset om det er godt for folket. Ikke bare slå et slag så varmt og smid det derude. Jeg kan ikke bruge denne parameter. Det virker ikke med mig ”.

Lauryn Hill chokerer flertallet med sit næste album.
afropunk.com

Beyond the Miseducation of Lauryn Hill

Efter det meget forventede næste album af Lauryn Hill udgav hun endnu et album, kaldet MTV UNPLUGGED NO. 2.0. Det nye album er en rå og bevidst skabelse. I modsætning til The Miseducation of Lauryn Hill synger og rimer hun om, hvad hun tænker, snarere end hvad hun føler. I dette album behandler hun den aktuelle tilstand af nation og de styrede. Som et resultat chokerer hun flertallet af mennesker, især musikbranchen. Men for nogle af os er albummet en øjenåbner. Det var hvad jeg havde forventet af hende. Fordi hendes seneste tilbud oplyser dem i mørket og hjælper os med at erkende konsekvenserne af fortiden. Derfor begynder vi som mennesker at se virkeligheden i øjnene og indtage en dekolonial holdning.

På tidspunktet for den seneste udgivelse gik rygter rundt om det nye album og det mulige fald for Lauryn Hill. På den lysere side er jeg sprængt væk af hendes nye tilbud. Flammerne i mit hjerte stiger, fordi hver sang stadig adresserer problemer, som jeg forholder mig til og endnu bedre. I mine tanker tænkte jeg; 'Dette album er en gave fra guderne. Og jeg er overhovedet ikke overrasket over, hvorfor der var en negativ holdning til MTV UNPLUGGED 2.0. Det behandler spørgsmål, som andre mennesker foretrækker at være alene.

 

Lauryn Hill adresse Robert Glasper.
www.Grammy.com

Lauryn Hill satte pladen lige.

Forhold kommer undertiden med bagage. Og nogle gange snakker folk, antager antagelser uden at kende virkeligheden i en situation. Lauryn Hill rygter er ligeledes grundløse. Og efter en lang stilhed talte hun Robert Glasper, en jazzpianist og producent. Hun adresserer også almindelige misforståelser om sig selv.

Lauryn Hill adresserer misforståelser

”I den pågældende periode tror jeg også, at jeg spillede meget musik med kontroversielt indhold. For mig handler prøver om at forberede mig til en kamp, ​​jeg ved, jeg går ind i. For simpelthen ikke at lade systemet pimpe mig. Hvis jeg er på kanten, har jeg god grund til at være. Måske fortolkes min seriøsitet og militantitet over for enorm modstand som ondskab “.

Tekster af I Get Out

Jeg kommer ud. Du kan ikke holde mig i disse kæder. Fader befriede mig fra denne trældom. At kende min tilstand er grunden til, at jeg skal ændre mig.

Din stinkende revolution er ingen type løsning. Forhindrer mig fra frihed. Vedligeholdelse af din forurening. Jeg støtter ikke din løgn længere.

Om hendes forhold til Gud
kviksølv.com

I Lauryn Hills ord om misforståelser

”Gør min kunst er kærlighedens arbejde. Men det er stadig arbejdskraft og kan være arbejdskrævende. Mit miljø fungerer mere som en rehabiliteringsklinik end en efterfest. Jeg tror ikke, at de fleste mennesker, måske ikke engang nogle berømte kunstnere, er klar over den kamp, ​​det kræver at være kunstner og forbliver tro mod, hvad man tænker. Jeg snakker ikke engang. Så jeg bliver aldrig forvekslet med nogen, der kan blive forført. Jeg sætter tonen med hvert band. At arbejde for berømmelse og anerkendelser er en anden vej end at kæmpe for personlig integritet og lave kunst, der ikke går på kompromis med penge.

Tekst af frihedstid

Alle ved, at de er skyldige. Alle ved, at de har løjet. Hvilende på deres samvittighed og spiser deres inderside. Det er frihedstid nu.

Der er krig i sindet over herredømme. Hvem vil dominere mening? Skisma og ismer holder os i former for religion. Bekræfter vores vision.

Lauryn Hill synger fra hjertet
www.revolt.tv

Så rå som du nogensinde har hørt hende

Indeslutning, der adresserer misforståelser, siger hun som følger; ”Jeg var og er fortsat en døråbner. Selvom blinde ikke ser og stolte er for stolte til at indrømme det. Min tilgang til at lave musik er ikke-traditionel, muligvis ikke-lineær. Og mere et produkt af mit hjerte, sjæl og erfaring opnået ved at gøre ”.

Tekster af Mystery of Iniquity

Sandheden er forældet. Kun to stillinger; offer eller offer. Begge ender i ødelæggelse og stoler på dette skæve system. Mafia med eksamensbeviser, der holder os i koma. Forsøger at eje et stykke af 'American Corona'.

Køredøren. Sindssyge på hver etage. Skyskrabning, papirjagt. Hvad arbejder vi for?

 

Lauryn Hill erkender, at vi er nødt til at se virkeligheden i øjnene
weraveyou.com

Kulturel betydning i antropologi

For mig er Miseducation of Lauryn Hill og MTV UNPLUGGED NO. 2.0 er afkolonialitetsprojekter. Afkolonialitet er en holdning, der søger at adressere begrebet modernitet, som er ensidigt. Ensidig i, at det tjener Mesteren. Og ensidigt, fordi slaven er afhængig af Mesterens ideologi. Lauryn Hills sange hævder de fejl, der sker i øjeblikket, og anerkender, at vi er nødt til at se i øjnene virkelighed.

På denne måde er musik et middel til kulturel udveksling. Musik har også magten til at forene forskellige befolkninger og forskellige kulturer og alligevel have lignende presserende problemer. Gennem sin musik underviser hun forkert og stiller et spørgsmål til gyldigheden af ​​den viden, der er opnået, før hun lytter til begge hendes albums. Derfor er The Miseducation of Lauryn Hill et debut soloalbum, der underviser folk i at erhverve viden gennem erfaring og ikke i den akademiske verden. Lauryn Hill er en gave, og jeg vil altid værne om hendes musik.

Favorit citater af Lauryn Hill

1. Fantasi er, hvad folk ønsker, men virkeligheden er, hvad de har brug for.

2. Mens det i dag er stadig i dag, skal du vælge det godt.

3. Gør mig uselvisk uden at være blind.

 

Citeret arbejde

1. Fremstillingsintellekt

2. https //: mslaurynhill.com

Giv en kommentar