Washington DC

Find dig selv alene i Washington DC? Du er ikke alene. På en måde.

Da jeg snart er færdiguddannet, finder jeg ofte ud af, at jeg vil gøre ting, som andre ikke gør - jeg oplever, at jeg er gladere ved at gøre de ting, I vil gøre, selvom det betyder, at jeg skal gøre dem på min egen. Så hvis du nogensinde finder dig selv som mig, alene i Washington DC, her er nogle ting at gøre det får dig ikke til at klamre sig til din telefon som en ensom redningslinje - du ved, hvordan du gør det.

Bliv fuld ved brunch, og gå til dit yndlingsmuseum

Brunch med mad og drikke.
billedkilde: Wunderground Music

Okay, lad være med at være krigsførende og begynd at synge og springe over Smithsonians sale eller begynd beruset at advare alle om, at du er her for at stjæle et af Nationalarkiverne. Men ganske vist, da jeg befandt mig alene i Washington DC, et par godmorgen-mimoser utvivlsomt hjalp mig med at finde modet til at gøre flere ting på egen hånd, for at være alene et fremmed sted kan være skræmmende. Personligt fandt jeg min trøst i bunden af ​​min tredje mimosa (som jeg plejede at vaske et fantastisk æg Benedict af) fra Landmænd og destillatorer, et spisested ikke langt fra Hotel Jeg blev hos. Efter at have generet min servitrice om de sejeste steder at besøge, på typisk turistmåde, satte jeg min tro på Google Maps og fløj mig igennem DC's Chinatown mod National Gallery of Art. Der var noget så befriende ved at være spidsfuld blandt uvurderlige Rembrandts og gawking, berusede, ved de stolt hængte Monets, da jeg forsøgte at dække mine dårligt forklædte hikke bag min maske. Kun jeg selv og andre impressionister kendte til min hemmelige svimmelhed, enten drevet af min nyvundne uafhængighed eller champagnen, det ved jeg ikke - det gjorde i hvert fald ikke noget.

Og derefter gå til det andet kunstmuseum

En udsigt over National Gallery of Art's havefløj.
billedkilde: washington.org

Det vil sige, hvis dit yndlingsmuseum var National Gallery of Art. Fordi der tilsyneladende er et uendeligt antal kunstmuseer i DC, Jeg gik frygtelig vild på min anden dag. Du ser, i min berusede stupor (mild overdrivelse) var jeg ude af stand til at erkende, at National Gallery of Art ligger i ikke bare en bygning, men flere. Øst- og Vestbygningerne i Nationalgalleriet for Kunst er imidlertid forbundet med en underjordisk samling; sagde concourse, et eget kunstværk, kan prale af over 40,000 af Leo VillarealLED-lamper, førende museumsgæster til en café og en tilhørende gavebutik-hvor jeg købte en Van Gough-inspireret paraply for at hjælpe mig med at bekæmpe det sporadiske vejr i DC

Råd til dig, hvis du rejser bogstaveligt overalt, tag en paraply med, så du ikke behøver at betale tredive dollars for en i et berømt kunstgalleri. Sidenote: de dejlige salgsmedarbejdere, der arbejder på gavebutikken The National Gallery of Art ikke forhandle priser.

Gå husjagt

Byhuse i Washington DC
billedkilde: Washington, DC Metro Real Estate

Et af mine foretrukne morgenritualer i dette historiske kvarter var simpelthen at sætte mine airpods i og gennemgå de bemærkelsesværdige rækkehuse, der alle sad robuste og farverige langs gaden. Især ned ad sidegaderne, der forbinder til Constitution Avenue, gik jeg med hovedet vippet bagover og beundrede omhyggeligt hver tomme af de blå, hvide, gule, lyserøde og murstensfarvede rækkehuse, der rejste sig over mig med intens, historisk storhed. Nogle af dem havde endda garager bagved, selvom min dårligt informerede, turistdrevne mening har mig sikker på, at det ville være mere besværligt at eje en bil i denne by end dens værdi.

Nyd det østlige marked

Hvide telte på det udendørs østlige marked i DC
billedkilde: Airbnb

Det østlige marked, en weekendtradition i District of Colombia, var et frisk pust for mig. Jeg var ikke vant til den snævre adfærd i det ikke-sydlige byliv, og jeg blev træt af de uvenlige forbipasserende og mangel på etikette, jeg bemærkede hos folk i DC. Men i skyggen af ​​hundredvis af skarpe, hvide telte midt i den endeløse række kunstfærdigt -syede tørklæder, smykkeskrin med perler og håndmalede portrætter, fandt vi de saftigste ferskner til køb af nogle af de venligste forhandlere. Lige rundt om hjørnet fra en af mange rækkehuse jeg valgte for mig selv at blive gammel i, den Østlige marked sidder stolt på 7th Street - kun få blokke fra Capitol. Landmænd, vævere, avlere og kunstnere af enhver art samledes langs gaden og solgte deres varer med indbydende smil og tilbød venlige ord til os, mens vi gik.

Lige midt i hæftningen, DC-attraktionen, der er Eastern Market, midt i weekendens mylder af købere og sælgere, lå der et par små spisesteder, der alle vrimlede med stamgæster, turister og markedsbesøgende. Bullfrog Bagels, klemt fast mellem en persisk tæppebutik og en lokal legetøjsbutik, skryder ikke kun af deres livsforandrende bagelsandwich, men også en misundelig udsigt over pladsen-takket være deres balkon på anden sal-hvor kunderne kan sidde og nyde deres morgenmad, mens de nyder en enestående udsigt over spændingen fra de travle bodega -butikker herunder.

Gå til Union Station

Det indviklede loft på Union Station i DC
billedkilde: VAST fotos

Lige så pinligt som det er at indrømme, Union Station var nok mit foretrukne sted at besøge i min tid alene i Washington DC Min ven, Mallory, (som er min storby DC kontakt og personlige fortrolige) tog mig under butikker på stationen og viste mig ind og ud af Metrobanen og lærte mig på egen hånd, at hvis du glemmer at træde af rulletrappen og lade den æde noget af din sko i bunden, stopper de (meget travle) magiske flydende trapper - fuldstændig.

For en Kentucky -pige som mig selv fascinerede tumultet omkring Metro -togene, og selvom jeg var for kylling til at trodse det komplicerede, underjordiske transportsystem uden min ven ved siden af ​​mig, befandt jeg mig på Union Station's maleriske Blå flaske kaffe næsten hver morgen. Nu er der et sted at få en forbandet god cappuccino og en chokolade croissant! (Få sikker chokolade. Jeg prøvede ikke den almindelige croissant, men jeg mener, hvem ville?)

District Winery

Udendørs udsigt indefra DC restaurant District Winery.
billedkilde: District Winery

beliggende næsten lige ved vandet, District Winery ved Søværftet tog prisen med hjem som min yndlings middag. Det kunne bare have været hele flasken Riesling, jeg indtog alene, men udsigten fra vores blomsterdekorerede terrassestole tog pusten fra mig-og det samme gjorde den velsmagende lækkerhed ved deres veganske grillede ostesandwich med tre ost. Hvis du har plads på din rejseplan, skal du reservere på dette hot spot!

Efter at have nydt dit måltid, er der en lille bar lige ved kanten af ​​kajen, som giver kunderne mulighed for at sidde og slappe af på strandpromenaden. Efter middagen tog vi en tur før solnedgangen og kiggede ud på bådene, der gik forbi og lagde mærke til, hvor tæt vi var på Nationals Park Baseball Stadium, og endda finde os selv forelsket af vinduesvæggede lejligheder overhead-som alle sikkert giver beboerne en fantastisk udsigt over havnefronten samt den voksende nattelivscene Navy Yard -distriktet havde at tilbyde.

DC natteliv

Natteliv udendørs i DC
billedkilde: Capital Region USA

Okay, så jeg var der kun i fem dage, og jeg var stort set alene uden nogen ægte viden eller forståelse af byen - men Herren ved, at jeg gik ud. I fredags kom en af ​​mine venner (som i øjeblikket deltager Katolsk Universitet) inviterede kærligt Mal og jeg til en happy hour -fest, som en af ​​hans kammerater vandt til Hvalens tegn. En optimistisk college -bar og et godt sted at tage et ansigt, der er nyt for byen, vi drak så meget vi kunne for deres $ 15 happy hour -special. Forestil dig blinkende lys, flirtende bartendere, lyserøde armbånd, der lover vigtigheden af ​​din indgang, og masser af universitetsstuderende. 10/10 anbefaler.

På min anden aften ude, den undvigende lørdag, befandt jeg mig bar-hop med nogle af Mallorys værelseskammerater, så de kunne vise mig underværkerne på M Street. Hvis jeg kunne huske navnene på disse høje og folkerige barer, ville jeg med glæde aflevere dem. Mit råd? Tag en ven (fordi jeg ikke anbefaler klubben alene i Washington DC), og ring til en Uber til M Street. Arbejde derfra.

Georgetown Seværdigheder

Udsigt over Georgetown -distriktet i DC
billedkilde: Georgetown BID

Om morgenen på min sidste dag kaldte jeg mig med stor forventning mig selv en dyr Uber Georgetown, ingen planer på plads. Efter at være dukket op som en frisk ansigt, hæl-tåede Carrie Bradshaw fra 2007 Toyota Carolla tilhørende min Uber, Walt, jeg blev mødt med den overvældende trang til at se det hele. Det var let at fantasere om at bo der: omgivet af frodige grøntområder, en å (der afveg fra Georgetown Waterfront Park) sildede fredeligt i nærheden, murstens gangbroer førte til jævn mere farverige, rækkehuse herregårde, de truende tårne ​​i nærliggende campusbibliotek skitserede en perfekt solrig himmel, og (den bedste del) der var nogle alvorlig shopping - nok til at kollapse energierne fra hver shopaholic socialite inden for en radius på 10 mil efter en lang dag med at undersøge stativerne kl. Alice + Olivia.

Jeg gik selv omhyggeligt på de travle gader og valgte en cupcake fra Bagt og kablet over en fra de berømte Georgetown Cupcakes- hvis linje var skandaløs. Jeg travede mig langs havnefronten, solede mig i september -solen, gik dovent på gaderne Georgetown University's campus, og handlede i nogle af de mere overkommelige butikker langs Potomac St. En yndig lille te stue fangede mit øje, da jeg passerede, samt den højt vurderede (nu lukkede) fiskerestaurant, Luke's Hummer; men da det var min sidste dag, besluttede jeg at gemme disse eventyr til min næste tur.

Monumenter ved Moonlight Trolley Tour

Monumenter ved Moonlight -vogntur i aktion.
billedkilde: Viator

Jeg lavede denne tur i slutningen af ​​min tur til DC, selvom jeg ville ønske, at jeg havde gjort det før. Monuments by Moonlight -turen, en to-timers vogntur, som er gratis for børn under fire år, begynder i Washington Welcome Center-hvor jeg med succes talte mig selv om at købe to forskellige Air Force One-t-shirts.

Hvis jeg kunne gøre det igen, havde jeg gjort dette vogntur i begyndelsen af ​​min rejse; det gav mig en bedre forståelse (og et bedre overblik) over byen, og guidede os gennem shopping i centrum, inden vi slingrede os gennem byens historiske arkitektur og til sidst tog os med til monumenterne. Vores tour guide var usædvanligt kyndig (sandsynligvis en del af jobbet), og da han var en ung kvinde alene, sørgede han konstant for, at jeg vidste, at han kiggede efter mig, når bussen stoppede for personlige vandreture. Da solen gik ned, lysede monumenterne byen på vidunderlig vis. Det var helt betagende. Min eneste beklagelse var, at jeg ikke havde en hættetrøje med - den piskende vind fra busturen uden vinduer fik mig til at ryste, da vi stod af. Selvom denne tur ville være sjov med venner eller familie, er det et glimrende valg, når du er alene i Washington DC

Turist-y tips

Lincoln Memorial omgivet af turister.
billedkilde: washington.org
 • Da jeg rejste til DC, var det begyndelsen af ​​september, og lad mig fortælle dig, varmen var fejl. Dog specifikt til Monumenter ved Moonlight Tour og enhver anden nataktivitet, vil jeg anbefale at medbringe en jakke.
 • Den fattige befolkning omkring Capitol Hill overraskede mig også, så forbered dig mentalt på catcalls og find ud af, hvilke områder der er sikre at gå om natten - masser af hjemløse slår lejr direkte på North Capitol Street, og de er ikke bange for at spørge dig for ting. Jeg synes, at opbevaring af granola -stænger i min pung er en fantastisk måde at hjælpe nogen i nød, når du passerer dem på gaden.
 • Igen tilbragte jeg min tid alene i Washington DC i midten af ​​september, så afhængigt af hvornår du går, står du måske over for andre klimautfordringer end jeg gjorde. Jeg vil dog aldrig gå tilbage til DC uden først at sørge for, at jeg har en sund mængde bugspray. Under min spadseretur rundt i Arlington Cemetary var det svært at fokusere på andet end bugsbittene, der materialiserede sig på mine ankler. Skær ikke din tur til Arlington National Cemetery kort som jeg gjorde: Medbring insektspray.
 • Ubers her er dyre, så planlæg derefter. På trods af at jeg havde en ven, der bor tæt på Capitol Hill, havde jeg ikke adgang til en bil her, og selvom byens parkering er relativt knap, ville alternativ transport have reddet mig en masse of penge. Hvis du føler dig selvsikker, så sæt nogle penge på et metrokort og rejs med tog, ellers pak nogle løbesko og gør dig klar til at gå – overalt. Bare rolig, det er godt for dig.
 • Medbring din maske! Washington DC tager stadig pandemiske forholdsregler, og for at komme ind på et af museerne kræves en maske.
 • Vær respektfuld. Uanset om det er, mens du strejfer rundt i de historiske vartegn, går på museer, hilser på Arlington National Cemetery eller deltager i en række andre aktiviteter på din DC-huskeliste, skal du huske, at der er meget historie i dette område, og der er visse steder i DC, hvor der forventes respektfuld (og undertiden tavs) adfærd.

Til min næste tur

Skilte med forskellige rejsemål.
billedkilde: Blue Horizon Travel

Da jeg kun tilbragte fem dage i hovedstaden i USA, var der ting på min huskeliste (og ting der ikke var på min opgaveliste), som jeg ville ønske, jeg havde fundet tid til. Og selvom jeg var tilfreds med de forskellige eskapader af min seneste udflugt, a tur til Smithsonian National Air and Space Museum sikrede ikke en plads på rejseplanen. Hjem til forskellige udstillinger såsom Modern Military Aviation, the Ultralette flyog Neil Armstrongs Apollo 11 Spacesuit, National Air and Space Museum er åbent for offentligheden torsdag til mandag fra kl. 10 til 5:30

En elsker af kunst og en besøgende af (dengang, hvad jeg troede på var) hver kunstudstilling i byen, informerede min indsigtsfulde vogntur mig om alt det, jeg gik glip af ved ikke at gå til skulpturhaven på National Gallery of Art. Beliggende i gården foran forskellige andre kunstmuseer er skulpturhaven på National Gallery of Art gratis - og det er ikke engang den eneste skulpturhave i byen! Skulpturhaven på National Gallery of Art har 30 hektar udendørs mesterværker og er ligesom de fleste andre kunstgallerier i nærheden åben fra kl. 10 til 5 på hverdage. Der er ingen gebyr ved indrejse.

Hvis du er interesseret i at komme tilbage med mig på min næste tur til Washington DC laver vi mimoser og derefter først skulpturhaven - ingen undtagelser. Efterlad en kommentar, eller udfyld mig om alle de ting, du gjorde mens rejser alene i Washington DC, så ensomme ulve overalt kan samle mod til at spise alene - det er virkelig ret spændende.

5 tanker om “Find dig selv alene i Washington DC? Du er ikke alene. På en måde."

 1. IH, du godeste! Jeg er så glad for at jeg fandt dit indlæg! Jeg har vandret alene i DC de sidste to måneder, mens jeg var her for mit arbejde. Og mens jeg har gjort et par af disse ... (Brunch og nationalt kunstgalleri er blevet en trøsteaktivitet haha). Men nu bliver jeg nødt til at tjekke nogle af disse i min tid her! Tak!

 2. Fantastisk indlæg med gode anbefalinger, mange tak for denne information.
  Jeg har været i Washington DC to gange og lige besøgt Lincoln-monumentet, Obelisken, Smithsonian, og jeg kan ikke huske, om jeg tog andre steder hen, men nu kan jeg se, at der er så meget mere at få at vide!

 3. Hawaiian Airlines er Hawaiis flagflyselskab, med hovedhub i Honolulu International Airport. Det blev grundlagt i 1929 og flyver til destinationer i hele Nordamerika, Asien, Oceanien og Stillehavsregionen. Flyselskabet har en flåde af Airbus- og Boeing-fly og tilbyder både indenlandske og internationale passager- og fragttjenester. Hawaiian Airlines er kendt for sin service og gæstfrihed af høj kvalitet, med fokus på at fremvise hawaiisk kultur og køkken.

 4. Du har altid mulighed for at browse rundt, indtil du finder et bedre tilbud, hvis du vil vide, hvilke tilbud de præsenterer, og du finder ud af, hvordan du taler med nogen hos delta-flyselskaber, så dette er det rigtige sted, hvor du har gode tilbud.

 5. Dine oplysninger har været utrolig nyttige for mig, og jeg er så taknemmelig for den tid og indsats, du har lagt i at indsamle og præsentere dem. Din ekspertise og viden om emnet er virkelig imponerende, og jeg føler mig heldig at have haft muligheden for at lære fra dig. Tusind tak for din generøsitet og støtte. Mere information til besøg;Kan du tage metal med i et fly?

Giv en kommentar